Overstapper

Jouw persoonlijk advies

Altijd de beste plek

Wanneer mensen via een adviseur een hypotheek afsluiten, komt het vaak voor dat het contact hierna stopt. Thuisingeld hecht veel waarde aan een doorlopende band tussen klant en adviseur, waarbij er regelmatig wordt bekeken of het oude advies nog voldoende aansluit op de huidige situatie.

Wij zorgen één keer per jaar voor een checklist, waarmee wij inzichtelijk maken of er iets in jouw persoonlijke situatie is gewijzigd. Zo kun je bijvoorbeeld te maken krijgen met een waardestijging van jouw woning, waardoor je recht hebt op een rentekorting. Wij bekijken altijd de mogelijkheden qua voordeel die zich in jouw geval voordoen.

Deze huiseigenaren gingen u voor

Advieskeuze.nl
10-1-2019 door Elisa:
Tijdens de verschillende gesprekken die we hebben gehad voor het zoeken naar een hypotheek zijn we uitstekend geholpen. Onze adviseur, neemt hierbij de tijd en is duidelijk in zijn uitleg. Als het niet duidelijk genoeg voor je is gaat hij door tot dat het voor beide partijen duidelijk is. Heb zelf helemaal geen verstand van hypotheek, hier wordt je echt goed geholpen en krijg je advies die compleet op je eigen levensstijl past. Er is geen goed of slecht, elk situatie/gezin individu is gewoon anders en hij kijkt het per situatie. Nogmaals, DANK!

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies