Ondernemer

Jouw persoonlijk advies

Een eigen plek als ondernemer

Voor het juiste financiële advies aan jou als ondernemer, is het van groot belang om jouw bedrijf zo goed mogelijk in kaart te brengen. Wij helpen jou om verder te kijken dan de omzetten die je behaalt en om stil te staan bij vragen als: ‘wat haal ik nu exact uit dit bedrijf, bouw ik wel voldoende reserves op voor later?’ Als ondernemer is stabiliteit voor een lange periode namelijk erg belangrijk.

Thuisingeld begeeft zich op dit – vaak ingewikkelde – financiële vlak en maakt volledig overzichtelijk in hoeverre jouw onderneming bestand is tegen de toekomst. Wij nemen alle mogelijke aspecten mee die hier invloed op kunnen hebben. Zo creëren we ten alle tijden een volledig plaatje waar mogelijke geldverstrekkers goed mee uit de voeten kunnen.

Deze huiseigenaren gingen u voor

Advieskeuze.nl
10-1-2019 door Elisa:
Tijdens de verschillende gesprekken die we hebben gehad voor het zoeken naar een hypotheek zijn we uitstekend geholpen. Onze adviseur, neemt hierbij de tijd en is duidelijk in zijn uitleg. Als het niet duidelijk genoeg voor je is gaat hij door tot dat het voor beide partijen duidelijk is. Heb zelf helemaal geen verstand van hypotheek, hier wordt je echt goed geholpen en krijg je advies die compleet op je eigen levensstijl past. Er is geen goed of slecht, elk situatie/gezin individu is gewoon anders en hij kijkt het per situatie. Nogmaals, DANK!

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies