Ondernemer

Jouw persoonlijk advies

Een eigen plek als ondernemer

Voor het juiste financiële advies aan jou als ondernemer, is het van groot belang om jouw bedrijf zo goed mogelijk in kaart te brengen. Wij helpen jou om verder te kijken dan de omzetten die je behaalt en om stil te staan bij vragen als: ‘wat haal ik nu exact uit dit bedrijf, bouw ik wel voldoende reserves op voor later?’ Als ondernemer is stabiliteit voor een lange periode namelijk erg belangrijk.

Thuisingeld begeeft zich op dit – vaak ingewikkelde – financiële vlak en maakt volledig overzichtelijk in hoeverre jouw onderneming bestand is tegen de toekomst. Wij nemen alle mogelijke aspecten mee die hier invloed op kunnen hebben. Zo creëren we ten alle tijden een volledig plaatje waar mogelijke geldverstrekkers goed mee uit de voeten kunnen.

Deze huiseigenaren gingen u voor

Advieskeuze.nl
25-2-2019 door Vera:
Vriendelijk en goed bereikbaar. Heeft goede ondersteuning geboden bij het aanvragen van een nogal lastige hypotheek. In de korte tijd die wij hadden heeft de adviseur veel goed advies en maatwerk geleverd waardoor wij in een korte periode een hypotheek konden krijgen. Wij zijn zeer tevreden met hoe de zaken zijn verlopen en de hulp die wij hebben gekregen.

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies