Hypotheekadviseur Leek

Bent u opzoek naar een hypotheekadviseur in Leek en omgeving? Thuis in Geld is gevestigd aan de rand van het centrum van Groningen. Hierdoor is ons assurantiekantoor vanuit verschillende uitvalswegen goed bereikbaar.

Thuis in Geld staat voor een persoonlijke benadering en deskundig hypotheekadvies in Groningen. Bij ons staan uw wensen altijd centraal. Wel blijven we natuurlijk altijd eerlijk en realistisch. Iedereen die graag een huis wil kopen zit met de vraag: “Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?”

Wij kunnen je maximale hypotheek berekenen of bijvoorbeeld kijken naar de mogelijkheden van het oversluiten van een hypothecaire lening. Wat u van ons kunt verwachten? Totaal ontzorgende service.

Geldzaken kunnen zeer ingewikkeld zijn en wij nemen dit graag uit handen. Onze communicatie is altijd open en transparant zodat u precies weet waar u aan toe bent.

hypotheekadviseur-Leek

Betrouwbaar & Deskundig advies

U bent een starter en u wilt graag een huis kopen. Of u bent een doorstromer en wilt u huidige huis verkopen en een nieuw huis kopen.

Het maakt voor ons niets uit wij regelen graag uw financiële zaken. Of u nou een starter, doorstromer, ondernemer of een overstapper bent. Onze financieel Adviseurs hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan.

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en hebben alle kennis in huis. Naast hypotheekadviseur kunt u ook bij ons terecht voor al uw assurantiën. Wij regelen alles voor u rondom verzekeringen en fungeren als tussenpersoon.

Wanneer u opzoek bent naar een betrouwbare hypotheekadviseur in Leek en omstreken, dan bent u bij Thuis in Geld aan het juiste adres!

advies-voor-hypotheken-in-leek

Waarom Thuis in Geld?

Er zijn meerdere redenen waarom u zou kunnen kiezen voor Thuis in Geld. Onze werkwijze is persoonlijk en wij denken altijd in het belang van onze klanten. Ons advies is dan ook 100% onafhankelijk.

Wij vergelijken verschillende opties voor u en maken financiële zaken en exacte kosten inzichtelijk. Samen met u gaan wij opzoek naar de beste hypotheek!

We hebben een aantal kenmerken van Thuis in Geld voor u op een rijtje gezet:

  • 100% Onafhankelijk
  • Volledig ontzorgend
  • Deskundig Advies
  • Uw wensen staan Centraal
  • Persoonlijke begeleiding

Wij kijken altijd naar realistische oplossingen. Ondanks dat wij niet in Leek zelf gevestigd zijn, merken we dat klanten graag een klein stukje rijden. Onze klanten komen vanuit de hele provincie graag bij ons langs.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Hypotheekadviseur voor Leek en omgeving!

financieel-adviseur-leek

Persoonlijke Begeleiding

Realistische Oplossingen

Duidelijk & Eerlijk Advies