Assurantiën: Thuis in Geld voor al uw verzekeringen in Groningen

Bent u opzoek naar een financieel adviseur voor al uw assurantiën in Groningen?

Bij Thuis in Geld zijn wij gespecialiseerd in financieel advies rondom verzekeringen in Groningen, maar ook voor hypotheek- of kredietadvies. Wij begrijpen dat beslissingen en keuzes met betrekking op geld vaak impactvolle keuzes zijn.

Uw wensen staan bij ons altijd centraal en u kunt altijd een transparante communicatie verwachten. Door ons in de arm te nemen voorkomt u dat u onnodig risico’s loopt. Daarbij ontzorgen wij u volledig wanneer wij u assisteren bij het afsluiten van de juiste assurantie verzekering.

Wilt u graag hulp omdat u door de bomen het bos niet meer ziet? Kies dan voor Thuis in Geld assurantiën.

Assurantiën Groningen

Uw partner voor verzekeringen in Groningen

Assurantiën zijn in het leven geroepen om risico’s af te dekken die u zelf niet kunt dragen. Stel dat uw scooter wordt gestolen of u wordt slachtoffer van inbraak. Om ervoor te zorgen dat u niet onverwacht voor verassingen, zoals hoge kosten komt te staan sluit u een verzekering af. Het aanbod van verschillende verzekeringsmaatschappijen is enorm en wij begrijpen dat dit soms onoverzichtelijk voor u kan zijn.

Om meer inzicht te krijgen in verschillende assurantiën kunt u een beroep op Thuis in Geld doen. Wij zijn dé hypotheek adviseur voor hypotheekadvies in Groningen.  Wij stellen uw belangen altijd voorop. Wij creëren financiële zekerheid voor u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Het gebeurt vaak genoeg dat de verzekering toch bepaalde dingen niet blijkt uit te keren op het moment dat u hier een beroep op wilt doen. Dit komt doordat de kleine lettertjes niet zijn gelezen of er geen goede vergelijking is gedaan. Dit willen wij voorkomen.

Verzekeringen Groningen

Volledige ontzorging dankzij onze assurantieservice

Wanneer u voor ons als assurantie partner kiest, betekent dit dat u volledig ontzorgd wordt. U ontvangt van ons altijd een eerlijk advies. Wij wegen de voor- en nadelen van verschillende maatschappijen tegen elkaar af en maken dit inzichtelijk voor u. Hierdoor weet u zeker dat u een weloverwogen keuze maakt.

Als u kiest voor ons als financieel adviseur in Groningen weet u zeker dat uw wensen altijd centraal staan maar wij tegelijkertijd altijd realistisch blijven. Wij adviseren, selecteren, informeren en ondersteunen u. Wij onderhandelen namens u op bijvoorbeeld een moment van schade, hierbij fungeren wij echt als uw partner. Hierdoor heeft u er bijna geen omkijken naar. Daarbij zijn wij altijd onafhankelijk.

assurantie-aflsuiten-bij-thuis-in-geld

Assurantiën waar wij veelal mee te maken hebben

Bent u opzoek naar een deskundig adviseur voor al uw assurantiën in Groningen? Dan biedt Thuis in Geld zeker een goede uitkomst. De verzekeringen waar wij veelal mee te maken hebben zijn de:

  • Opstal
  • Inboedelverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Reisverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Autoverzekering
  • Bromfietsverzekering
  • Uitvaartverzekering

Als de assurantie er niet tussenstaat betekent dit niet dat wij hierin niets voor u kunnen beteken, hierboven worden enkel de veel voorkomende assurantiën benoemd. Hieronder lichten wij deze verzekeringen nog even kort en algemeen voor u toe.

Assurantie

Opstalverzekering

Deze verzekering wordt ook wel woonhuisverzekering genoemd en dekt schade aan uw huis. U kunt zichzelf verzekeren voor schade zoals brand of storm.

 

Inboedel assurantiën

Het is niet verplicht, maar dit is eigenlijk zonde omdat de spullen in uw huis vaak van grote waarde zijn. Onder deze verzekering vallen al uw spullen die tot uw inboedel behoren, zoals: apparatuur en meubels.

 

Aansprakelijkheidsverzekering

Hiermee bent u verzekerd voor (bijna) alle schade die u per ongeluk toebrengt aan iemand anders. Dit is van toepassing voor zowel materiële schade, dus als u per ongeluk iets van iemand anders beschadigd, maar ook voor letselschade.

Reisverzekering

Als u regelmatig in het buitenland bent voor werk of u gaat vaak op vakantie dan kunt u middels een reisverzekering materiële schade en persoonlijke schade verzekeren. U bent dan verzekerd voor bijvoorbeeld bagage of ongevallen.

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstand assurantiën zijn in het leven geroepen om hulp en advies te bieden bij juridische problemen. Wanneer u problemen heeft met de tegenpartij van een ongeluk en u hiervoor juridische hulp wilt inschakelen dan wordt dit vergoed door de verzekering.

Autoverzekering

Hiermee kunt u schade aan uw auto of veroorzaakt door uw auto verzekeren.

Bromfietsverzekering

Dit wordt ook wel scooterverzekering genoemd. Hiermee kunt u uw bromfiets verzekeren tegen onder andere: stormschade, diefstal of ongevallen.

Uitvaartverzekering

Middels deze vorm van assurantiën voorkomt u dat uw nabestaanden onverwacht voor hoge kosten moeten opdraaien. Daarbij weet u zeker dat er geld is voor uw uitvaart.

Maak een afspraak!

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek in ons assurantiekantoor in Groningen. Op deze manier kunnen wij u leren kennen en uw wensen goed in kaart brengen.

Daarbij kunt u ook gelijk kijken of het vanuit u ook bevalt. Alle opties komen tijdens het gesprek aan bod, zodat u een duidelijk beeld krijgt van wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Thuis in Geld: Voor al uw assurantiën.

assurantikantoor-thuis-in-geld