Klantbeoordelingen

Vraag je jezelf af of wij jou kunnen begeleiden bij het verwezenlijken van jouw droom? Deze mensen gingen je voor.

Advieskeuze.nl
1-5-2018 door Richard:
Prima kantoor. Heb een goed en volledig advies gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld. Ik kan dit kantoor zeker aanbevelen.
Advieskeuze.nl
27-4-2018 door MB1:
Na het uitgaan van mijn relatie, hebben de medewerkers van thuisingeld alles in het werk gesteld om mij te helpen bij het op tijd rond krijgen van een hypotheek voor mijn nieuwbouw woning. Dankzij hun adequate handelen en alles in het werk te hebben gesteld, kwam al het papierwerk op tijd rond. Ik ben de adviseurs erg dankbaar dat ze in deze stressvolle periode veel zorgen uit mijn handen hebben genomen door hun professionele houding, meedenkende en vriendelijke houding.
Advieskeuze.nl
27-4-2018 door Sb:
Na aanleveren van alle benodigde stukken was mijn financiering binnen een paar dagen rond. Snelle actie!
Advieskeuze.nl
25-4-2018 door SJ:
Veel kennis van zaken en de nodige ervaring. Daarnaast prettig in omgang, de persoonlijke benadering spreekt erg aan.
Advieskeuze.nl
23-4-2018 door Marcel en Victoria:
De adviseurs hebben ons fantastisch geholpen met het uitzoeken van een passende hypotheek conform onze wensen en eisen. Het kennisniveau is door hun ervaring zeer hoog waardoor we duidelijk het gevoel kregen dat we aan Thuisingeld de juiste adviseurs gevonden hadden. Blijf vooral zo doorgaan!
Advieskeuze.nl
17-4-2018 door Aleid:
persoonlijke benadering, aandacht voor onze wensen, geduld, duidelijke info en advies, goede locatie en bereikbaarheid
Advieskeuze.nl
23-3-2018 door George:
The advisor and his colleagues offered us a very professional service with a friendly approach. They were always available and patient to clarify matters especially for us who come from abroad. We strongly recommend the services of the advisor and his colleagues.
Advieskeuze.nl
19-3-2018 door Egbert:
Ondanks een administratief moeizaam project zijn we steeds goed bijgestaan en is uiteindelijk alles tot een goed einde gebracht. Bedankt voor alle moeite!
Bekijke alle beoordelingen
logo Advieskeuze.nl

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies