Klantbeoordelingen

Vraag je jezelf af of wij jou kunnen begeleiden bij het verwezenlijken van jouw droom? Deze mensen gingen je voor.

Advieskeuze.nl
20-11-2018 door Saskia:
We hebben een aantal fijne gesprekken gehad met de adviseur. Ook voor iemand die zich totaal niet bezighoud met dit soort financiële zaken maakt de adviseur alles duidelijk en inzichtelijk!
Advieskeuze.nl
20-11-2018 door Nguyen:
De adviseur heeft ons gedurende onze hypotheekaanvraag goed begeleid. Zijn informele manier van samenwerken hebben wij als prettig ervaren. De financiering voor onze nieuwbouwwoning was binnen no time geregeld.
Advieskeuze.nl
19-11-2018 door Inge:
Een zeer transparant gesprek en fijn gesprek. Ik kon meekijken met alle data via een beeldscherm en alle mogelijkheden werden duidelijk uitgelegd. Naast de hypotheekuitleg was de adviseur ook een vriendelijke man en dacht hij goed mee over mijn situatie. Al met al een zeer goede ervaring gehad met Thuis in Geld!
Advieskeuze.nl
14-11-2018 door Cor:
De adviseur heeft ons een duidelijke en heldere manier alle opties voor onze hypotheek heeft voorgeschoteld en op prettige wijze zijn we tot een voor ons passende keuze gekomen. Dit was niet onze eerste hypotheek die we afsloten, maar wel de eerste keer bij een onafhankelijk adviseur, en niet zomaar een. Het verschil, meer persoonlijke touch, gevoel voor humor, beide benen op de grond, kennis van zaken en een verademing ten opzichte van een bank omdat de adviseur er voor jou als klant is en niet een bankmedewerker die een poging doet zoveel mogelijk centjes binnen te harken voor zijn werkgever.
Advieskeuze.nl
12-11-2018 door Patriek:
Thuis in geld geeft duidelijk advies, heeft snelle service en de adviseur houdt je goed op de hoogte van de voortgang. Hij heeft extra tijd gestopt om alle financiële mogelijkheden te onderzoeken. De gesprekken voelden persoonlijk aan. Dankzij de deskundige adviezen van Thuisingeld heb ik nu een prachtig huis kunnen kopen.
Advieskeuze.nl
8-11-2018 door Anet:
Duidelijk advies, snelle service, goed bereikbaar, houdt je goed op de hoogte van de voortgang, houdt goed rekening met de wensen van de klant, prettig in de omgang (als je als klant het ergens niet mee eens bent, kun je dit gewoon aangeven en wordt een alternatief bedacht).
Advieskeuze.nl
8-11-2018 door R.Roossien:
Bij Thuis in geld werd de hypotheek erg snel geregeld. De gesprekken waren erg prettig en voelden niet zakelijk aan. Wij zijn zeer tevreden.
Advieskeuze.nl
8-11-2018 door A.v.D:
Open en eerlijke uitleg. Geeft goede adviezen en een duidelijk inzicht.
Bekijke alle beoordelingen
logo Advieskeuze.nl

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies