Klantbeoordelingen

Vraag je jezelf af of wij jou kunnen begeleiden bij het verwezenlijken van jouw droom? Deze mensen gingen je voor.

Advieskeuze.nl
21-6-2018 door W.B:
Mijn vriend en ik hadden nooit verwacht dat het kopen van een nieuwbouwhuis (als ondernemer) zo snel kon gaan. Met enige twijfel zijn we dan toch bij de adviseur (Thuis in geld) aangekomen voor een gesprek. Vanaf het eerste gesprek kregen wij al een vertrouwensgevoel bij hem. We werden gelijk al serieus genomen en alle regels werd ons duidelijk uitgelegd. Ook werd er direct al gekeken of het haalbaar was voor ons een huis te kopen. Zo wist je direct waar je aan toe was. Bij het kopen van je eerste huis heb je nog helemaal geen ervaring vandaar dat het voor ons super was een hypotheekadviseur als hem te hebben. Wij hoefden alleen de stukken te leveren die wij van de adviseur te horen kregen en verder regelde hij de rest! Al met al zijn wij de adviseur en zijn team ontzettend dankbaar voor alles wat zij voor ons hebben gedaan en dankzij hun binnenkort kunnen genieten van ons nieuwbouw huis!
Advieskeuze.nl
20-6-2018 door A. Tholen:
Na enige adviesgesprekken te hebben gehad bij oa hypotheekvisie en de hypotheker bekroop mij het gevoel dat deze meer gericht zijn op het vullen van hun portemonnee dan het geven van een goed advies over de juiste hypotheek voor mij en mijn gezin. Wij zijn doorstromers en ben er achter gekomen dat er wel degelijk verschil zit in een hypotheek A of B, de goedkoopste niet altijd de beste hoeft te zijn. Het soms volstrekt onduidelijk is wie de geldverstrekker is achter een goedkope aanbieder. Na advies van een goede vriendin besloten om een gesprek aan te gaan met de adviseur van Thuis in geld. Direct volkomen begrepen en geen verborgen kleine lettertjes of agenda, gewoon een advies op maat. Warm ontvangst en oog op de toekomst. Conclusie? De goedkoopste was voor ons niet de beste. Op de langere termijn gegaan voor bekende verzekeraar. Bedankt voor jullie eerlijkheid en begrip in een stressvolle periode.
Advieskeuze.nl
18-6-2018 door Alex:
De adviseur maakt het verschil! Als ondernemer geeft een financiering voor een huis extra uitdagingen. De adviseur heeft ons van begin tot eind begeleid. Sterker, binnen de termijn om de financiering rond te krijgen hadden wij een zeer scherp aanbod van een hypotheek verstrekker. We zijn erg tevreden over de kundigheid en snelheid van de adviseur. Maar wat ik extra bijzonder vind ik is dat hij daadwerkelijk naar ons heeft gekeken welke hypotheek het beste bij ons past. De adviseur gaat niet voor snel en standaard maar luistert en maakt het passend. Wij kunnen de adviseur daarom ook aanraden, een aanwinst voor Groningen! Dank!
Advieskeuze.nl
13-6-2018 door Ruud:
Thuisingeld kan ik iedereen aanbevelen. Afspraak = afspraak. Alles wordt snel geregeld en duidelijk uitgelegd en ze gaan voor de beste aanbieding. Ze denken in oplossingen en afspraken worden altijd nagekomen. Ook word je goed op de hoogte gehouden (ze zijn proactief).
Advieskeuze.nl
12-6-2018 door R. Weening:
Super goed tevreden. Nooit het gevoel gehad dat je te veel vraagt of te vaak belde. Zeer duidelijke uitleg met alles. Alles werd snel geregeld. Kortom bij iedereen aan te raden.
Advieskeuze.nl
1-5-2018 door Richard:
Prima kantoor. Heb een goed en volledig advies gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld. Ik kan dit kantoor zeker aanbevelen.
Advieskeuze.nl
27-4-2018 door MB1:
Na het uitgaan van mijn relatie, hebben de medewerkers van thuisingeld alles in het werk gesteld om mij te helpen bij het op tijd rond krijgen van een hypotheek voor mijn nieuwbouw woning. Dankzij hun adequate handelen en alles in het werk te hebben gesteld, kwam al het papierwerk op tijd rond. Ik ben de adviseurs erg dankbaar dat ze in deze stressvolle periode veel zorgen uit mijn handen hebben genomen door hun professionele houding, meedenkende en vriendelijke houding.
Advieskeuze.nl
27-4-2018 door Sb:
Na aanleveren van alle benodigde stukken was mijn financiering binnen een paar dagen rond. Snelle actie!
Bekijke alle beoordelingen
logo Advieskeuze.nl

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies