Klantbeoordelingen

Vraag je jezelf af of wij jou kunnen begeleiden bij het verwezenlijken van jouw droom? Deze mensen gingen je voor.

Advieskeuze.nl
13-11-2019 door TK:
Het was prettig werken met Michel. Hij wist veel over hypotheken en nieuwbouw en begeleidde het traject uitstekend.
Advieskeuze.nl
4-11-2019 door Thim en Inge:
Eerste ontmoeting met Michel was op een voorlichtingsavond voor een nieuwbouwproject. En daar hadden we onze eerste kennismaking met elkaar wat erg positief verliep en goed voor ons voelde. Daarna een vrijblijvend gesprek gehad bij hem op kantoor. Hij is open, transparant en legt de zaken heel duidelijk uit. Het verdere verloop van het contact tussen ons verliep erg goed. Daarbij konden voor al onze vragen terecht. Daarnaast vonden wij dat hij alles in begrijpelijke taal kan uitleggen, wat voor ons heel prettig ervaren werd. Kort gezegd: een aanrader om bij een een adviesgesprek aan te gaan.
Advieskeuze.nl
2-11-2019 door Ingrid en Arjan:
In oktober vond ons eindgesprek plaats voor het verkrijgen van een hypotheek. We ontmoetten Michel al in eerder in het jaar omdat we op tijd voorbereid wilden zijn voor de aankoop van een nieuwbouwwoning. Michel heeft ons zeer adequaat, vakkundig, maar vooral zeer plezierig bijgestaan wat resulteerde in een ons uitstekend passende hypotheek.
Advieskeuze.nl
29-10-2019 door Amanda Zuidland:
Erg fijn geholpen door alle medewerkers van Thuis in geld. Persoonlijk, snel en zeer deskundig. Denken met ons mee en bieden breed pakket op gebied van financiën. Naast hypotheek ook onze verzekeringen bij Thuis in geld afgesloten!
Advieskeuze.nl
28-10-2019 door Ronald :
Geweldig geholpen, duidelijke voorlichting, alle tijd voor overige vragen met als resultaat een nieuw hypotheek die aansluit bij onze wensen. Echt TOP.
Advieskeuze.nl
24-10-2019 door Marry:
Vriendelijk, legt goed uit, denkt mee, prettige en snelle manier van werken, ook door de andere medewerkers van het kantoor.
Advieskeuze.nl
21-10-2019 door Y vd Meer:
Michel heeft ons tijdens het proces goed geholpen. Hij neemt de tijd voor je en legt goed uit wat de verschillende mogelijkheden en consequenties van de verschillende mogelijkheden zijn. Hierdoor hebben wij een weloverwogen keuze kunnen maken.
Advieskeuze.nl
18-10-2019 door Koen:
We zijn goed geadviseerd bij een aankoop van een nieuwbouwwoning. Michel en Nikelyn luisterden goed naar onze wensen en hielden de vaart in het proces. Bovendien reageerden ze snel op vragen en gaven ze duidelijk aan wat er van ons verwacht werd.
Bekijke alle beoordelingen
logo Advieskeuze.nl

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies