Klantbeoordelingen

Vraag je jezelf af of wij jou kunnen begeleiden bij het verwezenlijken van jouw droom? Deze mensen gingen je voor.

Advieskeuze.nl
3-7-2020 door Jan Weegenaar:
Zeer snel en correct te werk gegaan. Snelle respons op vragen en voortgang ging voorspoedig
Advieskeuze.nl
2-7-2020 door R Rozema:
Onze tweede hypotheek bij Michel. Wederom duidelijk, goed, en snel geregeld. Altijd prima contact met Michel maar ook met Nikelyn. Bedankt wederom!
Advieskeuze.nl
2-7-2020 door Richard :
Jan is geduldig bij zijn uitleg denkt me en haalt een hoop stress bij je weg
Advieskeuze.nl
2-7-2020 door Peter Bijleveld:
Geweldig advies, Echt het gevoel dat onze wens centraal stond. Jan stopt niet tot hij precies weet wat je wilt en zorgt dan pas voor een passende oplossing.
Advieskeuze.nl
15-6-2020 door Redmar:
Snelle service, heel goed te bereiken wanneer nodig, scherpe prijs voor starters en dat alles in een hele prettige sfeer.
Advieskeuze.nl
12-6-2020 door Klaas:
Bewust gekozen om wederom, voor de derde maal, Michel te betrekken in het afsluiten van een financieel advies/ hypotheek. Op een prettige en adequate wijze geeft hij advies. Dat ik hem nu weer heb gevraagd eea te begeleiden zegt voldoende lijkt me;-)
Advieskeuze.nl
27-5-2020 door Dick :
Michel is een prettige persoon met erg veel kennis van de hypotheekmarkt. Feitelijk geld dat voor zijn kantoor Thuis in geld. Samen met collega Nikelyn vormt hij een fantastisch team die weten waar ze het over hebben en je de juiste keuzes weten te laten maken. We hebben inmiddels meerdere keren zaken met hem/hun kunnen doen waarbij het wel erg fijn is als je mensen bij zulke zeer belangrijke beslissingen kunt vertrouwen. Kortom: Thuis in geld is de beste als het telt.
Advieskeuze.nl
27-5-2020 door A Leroux:
Ik heb een hele fijne communicatie gehad met Jan. Alles wordt duidelijk uitgelegd en Jan zoekt alles goed uit. Bij vragen via app/mail werd er snel gereageerd en niks is Jan teveel. Heel fijn om zo iemand te hebben die je kan helpen bij financiële zaken met betrekking tot je woning. Jan, nogmaals heel erg bedankt!
Bekijke alle beoordelingen
logo Advieskeuze.nl

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies