Klantbeoordelingen

Vraag je jezelf af of wij jou kunnen begeleiden bij het verwezenlijken van jouw droom? Deze mensen gingen je voor.

Advieskeuze.nl
11-3-2019 door Anoniem:
Neemt de tijd en gaat goed in op vragen. Vind het ookgeen probleem zaken meermaals uit te leggen of opnieuw uit te zoeken en blijft onafhankelijk. Prettige ervaring
Advieskeuze.nl
11-3-2019 door JP:
We zijn prima geholpen door Thuis in Geld. De deur staat altijd open.
Advieskeuze.nl
6-3-2019 door A:
Deskundig omgegaan met veranderende vraagstelling tijdens orientatie en begeleiding bij het adviseren bij hypotheekaanvraag
Advieskeuze.nl
27-2-2019 door Erwin:
De adviseur heeft ons uitstekend geholpen. Hij heeft onze wensen goed geïnventariseerd en gezorgd voor een snelle afhandeling van de hypotheekaanvraag. De adviseur heeft een prettige, persoonlijke benadering waardoor je direct vertrouwen krijgt in zijn kennis en kunde.
Advieskeuze.nl
25-2-2019 door Vera:
Vriendelijk en goed bereikbaar. Heeft goede ondersteuning geboden bij het aanvragen van een nogal lastige hypotheek. In de korte tijd die wij hadden heeft de adviseur veel goed advies en maatwerk geleverd waardoor wij in een korte periode een hypotheek konden krijgen. Wij zijn zeer tevreden met hoe de zaken zijn verlopen en de hulp die wij hebben gekregen.
Advieskeuze.nl
25-2-2019 door Erik:
We hebben een erg fijne gesprekken gehad met de adviseur. We hadden weinig kennis over het afsluiten van een hypotheek. De adviseur heeft rustig de tijd genomen om alles met ons door te lopen. De adviseur kwam enthousiast en professioneel over.
Advieskeuze.nl
20-2-2019 door JST:
Snel Adequaat Passend voor de situatie Minimale maandlasten Ruimte voor investeren in de woning
Advieskeuze.nl
18-2-2019 door Wim & Jacqueline:
De adviseur heeft ons veel duidelijkheid gegeven in onze hypotheekgebeuren. Hij was zeer transparant in alles. Communicatie verliep goed en duidelijk. Bereikbaarheid was ook goed. We zijn zeer tevreden.
Bekijke alle beoordelingen
logo Advieskeuze.nl

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies