Klantbeoordelingen

Vraag je jezelf af of wij jou kunnen begeleiden bij het verwezenlijken van jouw droom? Deze mensen gingen je voor.

Advieskeuze.nl
16-5-2019 door anoniem:
De adviseur neemt uitgebreid de tijd en geeft goede adviezen. Hij geeft inzage in de stappen die hij maakt en heeft goed in de gaten of er nog iets ontbreekt. Voor vragen kun je hem bellen. De adviseur is zeer toegankelijk.
Advieskeuze.nl
15-5-2019 door Bert en Anje Bakker:
Perfect ! Wij kunnen niets anders zeggen. Alles verliep soepel en ontspannen. Men nam echt alle tijd voor ons en gaf zelfs advies en raad waar nodig. het vertrouwen is er voor 1000% en wij bevelen thuis in geld aan bij iedereen die een nieuwe hypotheek of ander advies nodig heeft. Nogmaals dank jullie wel voor alles!!!
Advieskeuze.nl
8-5-2019 door Remco van der Wal en Daniëlla Diertens :
Vriendelijk, heeft verstand van zaken en kan het goed uitleggen naar ons. Heeft ons enorm geholpen met de aankoop. Het verliep vlot en we konden altijd bellen voor vragen. Naast de adviseur is er ook nog de vriendelijke en kundige collega, die ons heeft geholpen bij de verzekeringen en overige vragen. Kortom, we hebben een heel goed gevoel over gehouden aan deze gesprekken en zijn zeer tevreden over de hypotheek en de extra service.
Advieskeuze.nl
26-4-2019 door Reinoud en Irene:
Deskundig advies met een vriendelijk gezicht. Contact verloopt goed en er wordt snel gereageerd. Je wordt van het begin tot aan het eind meegenomen in het proces. Je blijft niet met onbeantwoorde vragen achter.
Advieskeuze.nl
26-4-2019 door anoniem:
Het hypotheekadvies is mooi vlot verlopen. Contact verliep voorspoedig en we kregen snel reactie als we vragen hadden.
Advieskeuze.nl
15-4-2019 door Hendrik en Judith:
Hypotheekadviseur is bij hem zeker van toepassing. Hij had in ons geval alle tijd en aandacht om het gehele hypotheektraject te doorlopen. Nadat wij alle dokumenten hadden aangeleverd, was onze hypotheek in enkele dagen rond. Top!
Advieskeuze.nl
3-4-2019 door Mark:
Zelf heb ik behoorlijke basiskennis op het gebied van hypotheken. Aangezien mijn persoonlijke situatie behoorlijk complex was heb ik de hulp ingeroepen van een expert op het gebied van hypotheken. Met verschillende adviseurs gesproken maar bij de meeste bleek ik zelf nog meer kennis te bezitten op dit gebied dan de adviseurs zelf. De adviseur en zijn collega bleken mij wel zeer goed van dienst te kunnen zijn. Kenmerkend vond ik de gedegen kennis op het gebied van hypotheken en zijn advies is bepalend geweest in mijn verdere keuzes. Ook op servicegerichtheid geef ik Thuis in geld de hoogste score. Een aanrader op gebied van hypotheken!
Advieskeuze.nl
27-3-2019 door Anoniem :
Prima uitleg gekregen wat betreft aanvraag hypotheek en aanverwante zaken. Goed advies ten aanzien van nieuwbouw in meerdere gesprekken. Wij zijn tevreden.
Bekijke alle beoordelingen
logo Advieskeuze.nl

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies