Klantbeoordelingen

Vraag je jezelf af of wij jou kunnen begeleiden bij het verwezenlijken van jouw droom? Deze mensen gingen je voor.

Advieskeuze.nl
17-1-2019 door Dorothee:
Wij zijn erg goed geholpen door de adviseur. We kregen goede, duidelijke adviezen. Er werd veel tijd voor ons genomen, wat erg plezierig was. Wij zijn erg tevreden over Thuis in geld.
Advieskeuze.nl
16-1-2019 door YS:
Zelf hadden wij weinig verstand van hypotheek. Fijne gesprekken gehad en alles altijd goed en helder uitgelegd gekregen. Zeker een aanrader.
Advieskeuze.nl
14-1-2019 door Hollemans:
De tweede keer dat we via de adviseur een hypotheek aanvragen. De adviseur neemt de tijd, legt alles rustig en duidelijk uit. De situatie thuis verlies hij ook niet uit het oog. Kortom een prettige man om mee samen te werken.
Advieskeuze.nl
11-1-2019 door M Riddersma-Haar:
De adviseur was snel bereikbaar. Wanneer je de voicemail insprak werd je snel teruggebeld en ook op mails werd snel gereageerd. Ze nemen de tijd om dingen uit te leggen. Wat wij als prettig hebben ervaren is dat de adviseur weet wie hij aan de telefoon heeft wanneer je belt. Je bent geen dossier..
Advieskeuze.nl
10-1-2019 door Elisa:
Tijdens de verschillende gesprekken die we hebben gehad voor het zoeken naar een hypotheek zijn we uitstekend geholpen. Onze adviseur, neemt hierbij de tijd en is duidelijk in zijn uitleg. Als het niet duidelijk genoeg voor je is gaat hij door tot dat het voor beide partijen duidelijk is. Heb zelf helemaal geen verstand van hypotheek, hier wordt je echt goed geholpen en krijg je advies die compleet op je eigen levensstijl past. Er is geen goed of slecht, elk situatie/gezin individu is gewoon anders en hij kijkt het per situatie. Nogmaals, DANK!
Advieskeuze.nl
2-1-2019 door Sharda:
Vriendelijke man, super kundig , denkt in Mogelijkheden en zeer transparant Waardoor de voor - en nadelen goed te zien is om de beste keus te maken . Al met al goeie ervaring . Zeer prettig
Advieskeuze.nl
21-12-2018 door Marc Frikken:
Zeer kundig, denkt in mogelijkheden, geeft gedegen advies en benoemt voor- en nadelen goed. Door zijn kennis van zaken heeft de adviseur ons de best mogelijke financiering geboden voor ons nieuwbouw huis.
Advieskeuze.nl
18-12-2018 door Huizinga:
De begeleiding van de adviseur was erg prettig. Zo word je niet doodgegooid met alle informatie, maar wordt deze verstrekt op het juiste moment. Hierdoor is het hele proces van het aanvragen van de hypotheek erg overzichtelijk en goed begeleid! Wij hebben dan ook geen stress ervaren bij het aanvragen van de hypotheek van ons nieuwbouwhuis.
Bekijke alle beoordelingen
logo Advieskeuze.nl

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies