Assurantiekantoor Groningen

Bent u opzoek naar een assurantiekantoor in Groningen? Bij Thuis in Geld vindt u het hele totaalpakket. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere verzekeringen, hypotheken en kredieten. Ons verzekeringskantoor in Groningen is gevestigd aan het Lamsoor 10. Dit is buiten het centrum en hierdoor makkelijk bereikbaar.

Bij ons staan uw wensen altijd voorop. U neemt altijd een verzekering met één belangrijke reden: omdat u zelf de risico’s niet kunt of niet wilt dragen. Het aanbod is enorm en hierdoor is het soms lastig om de juiste keuzes te maken. Ook worden de risico’s vaak buiten beschouwing gelaten en dit is iets waar wij u juist voor willen behoeden.

Wij als assurantiekantoor in Groningen zorgen ervoor dat u zich niet meer druk hoeft te maken en ontzorgen u volledig.

Assurantie-kantoor-Groningen

Verzekeringskantoor Groningen

Wanneer u opzoek bent naar een betrouwbaar assurantiekantoor in Groningen komt u al snel uit bij Thuis in Geld. Wij bieden persoonlijke begeleiding en uw wensen staan bij ons altijd centraal. Wilt u een inboedelverzekering afsluiten of bent u opzoek naar een andere verzekeraar in Groningen? Wij regelen graag al uw particuliere- en zakelijke verzekeringen.

U ontvangt van ons een persoonlijk advies en wij maken de overweging overzichtelijk voor u. Zodat u een eerlijke keuze kunt maken gebaseerd op niets anders dan de waarheid. Hierbij brengen wij zowel de voordelen als de nadelen van de verzekering in kaart. Wij als hypotheek adviseur in Groningen willen u graag ontzorgen. Wij realiseren ons als geen ander hoe belangrijk het is dat uw financiële zaken goed geregeld zijn.

Kantoor voor assurantiën in Groningen

Wat u van ons kunt verwachten

Thuis in Geld is het assurantiekantoor van Groningen als het gaat om goede begeleiding bij al uw assurantiën. Wanneer u voor ons kiest als verzekerings-, krediet- of hypotheekadviseur in Groningen kunt u een nauwe samenwerking verwachten. U wordt stapsgewijs meegenomen langs alles wat u moet weten. Hierbij is onze communicatie altijd open, transparant en eerlijk. Het is ons doel om u te ontzorgen, omdat er niets is wat zo stressvol kan zijn als slecht geregelde geldzaken.

Onze klanten zijn zeer uiteenlopend en u kunt zowel als starter bij ons terecht voor hypotheekadvies als wanneer u eigen ondernemer bent. Ook wanneer u wilt overstappen omdat het gras elders groener lijkt, dan kunnen wij u daarbij helpen door een eerlijke vergelijking te maken. Wij nemen u graag bij de hand zodat u er nooit alleen voor staat.

Assurantiën uitbesteden aan ons assurantiekantoor in Groningen

Thuis in Geld: Assurantiekantoor in Groningen

Ons assurantiekantoor in Groningen beschikt over twee zeer deskundige financieel adviseurs: Michel Dijk en Nikelyn Feitsma. Wij fungeren als tussenpersoon bij het afsluiten van verzekeringsovereenkomsten. Dit stopt niet bij het advies, maar ook het incasseren en andere werkzaamheden zoals schadeafhandeling behoren tot ons takenpakket.

 

  • Eerlijk advies
  • Volledige ontzorging
  • Persoonlijke begeleiding

 

Wij informeren u over alles wat u moet weten met betrekking tot de verzekering, maar hierbij zijn wij altijd volledig onafhankelijk. Wij maken geen afspraken met verzekeringen, maar wij brengen juist de verschillende voor en nadelen in kaart. Geen valse voorwendselen, maar pure transparantie. Wilt u meer informatie over wat de mogelijkheden zijn voor u? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak bij ons assurantiekantoor in Groningen!

thuis in geld het assurantiekantoor van Groningen