Starter

Jouw persoonlijk advies

Een eerste eigen plek

Over het algemeen komt er veel kijken bij een start op de woningmarkt. Zo heb je tegenwoordig alleen nog de mogelijkheid om de koopsom van jouw droomhuis te financieren, dus moet je als starter vaak een groot bedrag zelf inleggen. Iets wat voor een stel gemakkelijker te verwezenlijken is dan voor iemand alleen. En wat als je arbeidsongeschikt raakt of te maken krijgt met een overlijden en nabestaandenpensioen? Het is van groot belang om op de hoogte te zijn van alle financiële gevolgen en risico’s. Wanneer je dit zelf online uitzoekt kom je vaak niet met alle mogelijkheden in aanraking óf je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Daarnaast mist er bij een online voorstel een heel belangrijk aspect, namelijk de persoonlijke begeleiding.

Thuisingeld begrijpt dat de juiste persoonlijke begeleiding voor starter(s) ontzettend belangrijk is. Bij ons draait het om financieel advies in de breedste zin van het woord. Onze begeleiding stopt niet bij het geven van een advies, maar loopt door gedurende het hele proces. Van de begeleiding bij een makelaarskantoor, tot en met eventueel extra zaken die om de hoek komen kijken. Want misschien verandert er in de toekomst iets wat invloed uitoefent op jouw maandlasten, zoals het krijgen van kinderen. Wij zijn op de hoogte van alle risico’s én mogelijkheden en verkennen deze dan ook graag samen met jou.

Deze huiseigenaren gingen u voor

Advieskeuze.nl
31-8-2019 door Carel:
Mijn situatie is niet standaard, ik werk voor een bedrijf in USA en krijg betaald in dollars, dit betekent automatisch dat veel geld verstrekkers mij een risico vinden.Ik heb geprobeerd om online een hypotheek te krijgen maar al snel kreeg ik in de gaten dat mijn werkgever als een struikelblok word gezien Ik heb mijn vorige hypotheek (in 2006) ook via Jan geregeld en kwam via google bij Thuisingeld terecht. Het contact is voor 95% via de email gegaan en gisteren kreeg ik mijn hypotheek offerte van ABNAMRO, ik vertrouw Jan omdat hij in 2006 al verteld heeft dat ik mijn aflosvrije hypotheek moest aflossen, en omdat hij recht door zee is( een situatie die een zeeman kan waarderen)

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies