Starter

Jouw persoonlijk advies

Een eerste eigen plek

Over het algemeen komt er veel kijken bij een start op de woningmarkt. Zo heb je tegenwoordig alleen nog de mogelijkheid om de koopsom van jouw droomhuis te financieren, dus moet je als starter vaak een groot bedrag zelf inleggen. Iets wat voor een stel gemakkelijker te verwezenlijken is dan voor iemand alleen. En wat als je arbeidsongeschikt raakt of te maken krijgt met een overlijden en nabestaandenpensioen? Het is van groot belang om op de hoogte te zijn van alle financiële gevolgen en risico’s. Wanneer je dit zelf online uitzoekt kom je vaak niet met alle mogelijkheden in aanraking óf je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Daarnaast mist er bij een online voorstel een heel belangrijk aspect, namelijk de persoonlijke begeleiding.

Thuisingeld begrijpt dat de juiste persoonlijke begeleiding voor starter(s) ontzettend belangrijk is. Bij ons draait het om financieel advies in de breedste zin van het woord. Onze begeleiding stopt niet bij het geven van een advies, maar loopt door gedurende het hele proces. Van de begeleiding bij een makelaarskantoor, tot en met eventueel extra zaken die om de hoek komen kijken. Want misschien verandert er in de toekomst iets wat invloed uitoefent op jouw maandlasten, zoals het krijgen van kinderen. Wij zijn op de hoogte van alle risico’s én mogelijkheden en verkennen deze dan ook graag samen met jou.

Deze huiseigenaren gingen u voor

Advieskeuze.nl
21-6-2018 door W.B:
Mijn vriend en ik hadden nooit verwacht dat het kopen van een nieuwbouwhuis (als ondernemer) zo snel kon gaan. Met enige twijfel zijn we dan toch bij de adviseur (Thuis in geld) aangekomen voor een gesprek. Vanaf het eerste gesprek kregen wij al een vertrouwensgevoel bij hem. We werden gelijk al serieus genomen en alle regels werd ons duidelijk uitgelegd. Ook werd er direct al gekeken of het haalbaar was voor ons een huis te kopen. Zo wist je direct waar je aan toe was. Bij het kopen van je eerste huis heb je nog helemaal geen ervaring vandaar dat het voor ons super was een hypotheekadviseur als hem te hebben. Wij hoefden alleen de stukken te leveren die wij van de adviseur te horen kregen en verder regelde hij de rest! Al met al zijn wij de adviseur en zijn team ontzettend dankbaar voor alles wat zij voor ons hebben gedaan en dankzij hun binnenkort kunnen genieten van ons nieuwbouw huis!

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies