Ondernemer

Jouw persoonlijk advies

Een eigen plek als ondernemer

Voor het juiste financiële advies aan jou als ondernemer, is het van groot belang om jouw bedrijf zo goed mogelijk in kaart te brengen. Wij helpen jou om verder te kijken dan de omzetten die je behaalt en om stil te staan bij vragen als: ‘wat haal ik nu exact uit dit bedrijf, bouw ik wel voldoende reserves op voor later?’ Als ondernemer is stabiliteit voor een lange periode namelijk erg belangrijk.

Thuisingeld begeeft zich op dit – vaak ingewikkelde – financiële vlak en maakt volledig overzichtelijk in hoeverre jouw onderneming bestand is tegen de toekomst. Wij nemen alle mogelijke aspecten mee die hier invloed op kunnen hebben. Zo creëren we ten alle tijden een volledig plaatje waar mogelijke geldverstrekkers goed mee uit de voeten kunnen.

Deze huiseigenaren gingen u voor

Advieskeuze.nl
14-11-2018 door Cor:
De adviseur heeft ons een duidelijke en heldere manier alle opties voor onze hypotheek heeft voorgeschoteld en op prettige wijze zijn we tot een voor ons passende keuze gekomen. Dit was niet onze eerste hypotheek die we afsloten, maar wel de eerste keer bij een onafhankelijk adviseur, en niet zomaar een. Het verschil, meer persoonlijke touch, gevoel voor humor, beide benen op de grond, kennis van zaken en een verademing ten opzichte van een bank omdat de adviseur er voor jou als klant is en niet een bankmedewerker die een poging doet zoveel mogelijk centjes binnen te harken voor zijn werkgever.

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies