Ondernemer

Jouw persoonlijk advies

Een eigen plek als ondernemer

Voor het juiste financiële advies aan jou als ondernemer, is het van groot belang om jouw bedrijf zo goed mogelijk in kaart te brengen. Wij helpen jou om verder te kijken dan de omzetten die je behaalt en om stil te staan bij vragen als: ‘wat haal ik nu exact uit dit bedrijf, bouw ik wel voldoende reserves op voor later?’ Als ondernemer is stabiliteit voor een lange periode namelijk erg belangrijk.

Thuisingeld begeeft zich op dit – vaak ingewikkelde – financiële vlak en maakt volledig overzichtelijk in hoeverre jouw onderneming bestand is tegen de toekomst. Wij nemen alle mogelijke aspecten mee die hier invloed op kunnen hebben. Zo creëren we ten alle tijden een volledig plaatje waar mogelijke geldverstrekkers goed mee uit de voeten kunnen.

Deze huiseigenaren gingen u voor

Advieskeuze.nl
9-9-2019 door Marcel:
Een afspraak ingepland bij Michel met het verhaal dat ik een woning had gekocht en binnen 6 weken een hypotheek nodig had. Gelijk dezelfde dag kon ik langskomen en gelijk dezelfde dag stond de taxateur de woning te taxeren. Daarna binnen enkele dagen de voorlopige hypotheekofferte ontvangen. Binnen een kleine 2 weken was alles rond. De passeringsdatum kon hierdoor naar voren worden gehaald. Zeer deskundig en vlot gehandeld door zowel Michel als Nikelyn. Dit is de partij die je nodig hebt wanneer je een woning gaat kopen. Geen langdradig gedoe, maar gelijk spijkers met koppen slaan.

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies