Over ons

Of je nu op zoek bent naar een hypotheek, verzekering of kredietoplossing: bij ons advies staat de mens altijd centraal. Door middel van warm, persoonlijk contact bieden wij jou de benodigde financiële rust.

Werkwijze

Wij nodigen jou graag uit voor een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en jouw wensen te bespreken. Hierbij zullen alle opties aan bod komen, zodat je altijd een volledig beeld krijgt van de beste mogelijkheden.

Óók als dit niet de laagste rente of goedkoopste verzekering betekent. Want een heldere, open en eerlijke communicatie is het allerbelangrijkste. Wij nemen voor iedereen de tijd zodat we een realistisch, duidelijk en goed onderlegd advies kunnen geven. Wij zorgen ervoor dat elke overweging inzichtelijk wordt.

Michel, Nikelyn & Jan

Michel, Nikelyn vormen al jaren een hecht team en zijn helemaal op elkaar ingespeeld wat betreft het beste financiële advies en warm klantcontact. Met nadruk op dat laatste, want aan het einde van de dag gaat bij dit tweetal vooral om de beleving die Thuis in Geld neerzet. Niet het afstandelijke en zakelijk gevoel dat meestal rondom de financiële branche hangt, maar juist veel aandacht en ruimte voor een gezellige en huiselijke sfeer.

De sterke band tussen Michel en Nikelyn ontstond 10 jaar geleden bij een vorig bedrijf. Toen Michel in 2014 Thuis in Geld begon, bleef het contact tussen de twee in stand wat in 2017 resulteerde in een nieuwe succesvolle samenwerking. In 2019 voegde zich hier nog een specialist aan toe, namelijk: Jan. Jan is sinds het afronden van zijn studie in 1995 al werkzaam in de financiële wereld als financieel adviseur. Een oude rot in het vak kun je dus wel zeggen. Hij is open, eerlijk en haalt voldoening uit het helpen van mensen.

Michel verbindt zijn jarenlange ervaring met een tomeloze passie. Een passie om elke dag opnieuw dromen te helpen verwezenlijken. Dankzij een breed netwerk vormt hij de onafhankelijke verbinding tussen jouw droom en de juiste geldverstrekkers. Nikelyn werkt hard en adequaat, en heeft dankzij haar werkzaamheden bij diverse advieskantoren veel ervaring verworven op alle vlakken van het financieel advies. Ook Jan heeft echt passie voor het vak. Hij communiceert op het niveau van de klant en maakt het advies inzichtelijk. Hij stelt mensen op het gemak door zichzelf te zijn en is een bron van energie.

Het team van Thuis In Geld stelt uw wensen altijd voorop. Geen koude berekeningen, maar een persoonlijk gesprek. Dit is iets waarmee wij ons onderscheiden binnen onze markt. Persoonlijke aandacht en deskundig advies, dat is wat u kunt verwachten van Thuis In Geld.

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies