Over ons

Of je nu op zoek bent naar een hypotheek, verzekering of kredietoplossing: bij ons advies staat de mens altijd centraal. Door middel van warm, persoonlijk contact bieden wij jou de benodigde financiële rust.

Werkwijze

Wij nodigen jou graag uit voor een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en jouw wensen te bespreken. Hierbij zullen alle opties aan bod komen, zodat je altijd een volledig beeld krijgt van de beste mogelijkheden.

Óók als dit niet de laagste rente of goedkoopste verzekering betekent. Want een heldere, open en eerlijke communicatie is het allerbelangrijkste. Wij nemen voor iedereen de tijd zodat we een realistisch, duidelijk en goed onderlegd advies kunnen geven. Wij zorgen ervoor dat elke overweging inzichtelijk wordt.

Michel Dijk & Nikelyn Feitsma

Michel en Nikelyn vormen een hecht team en zijn helemaal op elkaar ingespeeld wat betreft het beste financiële advies en warm klantcontact. Met nadruk op dat laatste, want aan het einde van de dag gaat bij dit tweetal vooral om de beleving die Thuis in Geld neerzet. Niet het afstandelijke en zakelijk gevoel dat meestal rondom de financiële branche hangt, maar juist veel aandacht en ruimte voor een gezellige en huiselijke sfeer.

De sterke band tussen Michel en Nikelyn ontstond 10 jaar geleden bij een vorig bedrijf. Toen Michel in 2014 Thuis in Geld begon, bleef het contact tussen de twee in stand wat in 2017 resulteerde in een nieuwe succesvolle samenwerking.

Michel verbindt zijn jarenlange ervaring met een tomeloze passie. Een passie om elke dag opnieuw dromen te helpen verwezenlijken. Dankzij een breed netwerk vormt hij de onafhankelijke verbinding tussen jouw droom en de juiste geldverstrekkers. Nikelyn werkt hard en adequaat, en heeft dankzij haar werkzaamheden bij diverse advieskantoren veel ervaring verworven op alle vlakken van het financieel advies.

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies