Ik ben een . . .

Starter

Doorstromer

Ondernemer

Overstapper

Starter

Een eerste eigen plek

Als je nieuw bent op de woningmarkt is het lastig om te weten wie je moet vertrouwen. Je wilt graag die woning, jouw droomhuis, maar hoe? Als jonge starter ben je snel geneigd om alles zelf online uit te zoeken, maar daar kleven de nodige risico’s aan. Er komt veel bij kijken en je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Daarom begrijpen wij dat de juiste persoonlijke begeleiding ontzettend belangrijk is.

Starter

Doorstromer

Een eigen plek

Je hebt in het verleden al een huis gekocht, maar de kans is groot dat er van alles is veranderd. Misschien golden er toen oude constructies, heb je een andere baan of sta je aan de vooravond van jouw pensioen. Hoe dan ook, wij zorgen ervoor dat overal aan wordt gedacht op weg naar jouw toekomst.

Doorstromer
Verzekeringen Groningen

Ondernemer

Een eigen plek als ondernemer

Als startpunt voor goed ondernemersadvies is het van belang om duidelijk te weten hoe een bedrijf in elkaar zit. Hoe zit het met de groei, het vermogen? Wij brengen jouw bedrijf in kaart, waarna we samen de mogelijkheden bekijken.

Ondernemer

Overstapper

Altijd de beste plek

Vraag jij jezelf wel eens af: ‘Kan de rente waar ik nu mee te maken heb ook voordeliger?’ Weinig mensen realiseren zich dat ze wellicht op den duur te veel betalen voor hun hypotheek. Daarom is het goed om dit voor te leggen aan een financieel deskundige. Maak je een overstap, of niet?

Overstapper

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies