Overstapper

Jouw persoonlijk advies

Altijd de beste plek

Wanneer mensen via een adviseur een hypotheek afsluiten, komt het vaak voor dat het contact hierna stopt. Thuisingeld hecht veel waarde aan een doorlopende band tussen klant en adviseur, waarbij er regelmatig wordt bekeken of het oude advies nog voldoende aansluit op de huidige situatie.

Wij zorgen één keer per jaar voor een checklist, waarmee wij inzichtelijk maken of er iets in jouw persoonlijke situatie is gewijzigd. Zo kun je bijvoorbeeld te maken krijgen met een waardestijging van jouw woning, waardoor je recht hebt op een rentekorting. Wij bekijken altijd de mogelijkheden qua voordeel die zich in jouw geval voordoen.

Deze huiseigenaren gingen u voor

Advieskeuze.nl
27-5-2020 door Dick :
Michel is een prettige persoon met erg veel kennis van de hypotheekmarkt. Feitelijk geld dat voor zijn kantoor Thuis in geld. Samen met collega Nikelyn vormt hij een fantastisch team die weten waar ze het over hebben en je de juiste keuzes weten te laten maken. We hebben inmiddels meerdere keren zaken met hem/hun kunnen doen waarbij het wel erg fijn is als je mensen bij zulke zeer belangrijke beslissingen kunt vertrouwen. Kortom: Thuis in geld is de beste als het telt.

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies