Overstapper

Jouw persoonlijk advies

Altijd de beste plek

Wanneer mensen via een adviseur een hypotheek afsluiten, komt het vaak voor dat het contact hierna stopt. Thuisingeld hecht veel waarde aan een doorlopende band tussen klant en adviseur, waarbij er regelmatig wordt bekeken of het oude advies nog voldoende aansluit op de huidige situatie.

Wij zorgen één keer per jaar voor een checklist, waarmee wij inzichtelijk maken of er iets in jouw persoonlijke situatie is gewijzigd. Zo kun je bijvoorbeeld te maken krijgen met een waardestijging van jouw woning, waardoor je recht hebt op een rentekorting. Wij bekijken altijd de mogelijkheden qua voordeel die zich in jouw geval voordoen.

Deze huiseigenaren gingen u voor

Advieskeuze.nl
14-11-2018 door Cor:
De adviseur heeft ons een duidelijke en heldere manier alle opties voor onze hypotheek heeft voorgeschoteld en op prettige wijze zijn we tot een voor ons passende keuze gekomen. Dit was niet onze eerste hypotheek die we afsloten, maar wel de eerste keer bij een onafhankelijk adviseur, en niet zomaar een. Het verschil, meer persoonlijke touch, gevoel voor humor, beide benen op de grond, kennis van zaken en een verademing ten opzichte van een bank omdat de adviseur er voor jou als klant is en niet een bankmedewerker die een poging doet zoveel mogelijk centjes binnen te harken voor zijn werkgever.

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies