Overstapper

Jouw persoonlijk advies

Altijd de beste plek

Wanneer mensen via een adviseur een hypotheek afsluiten, komt het vaak voor dat het contact hierna stopt. Thuisingeld hecht veel waarde aan een doorlopende band tussen klant en adviseur, waarbij er regelmatig wordt bekeken of het oude advies nog voldoende aansluit op de huidige situatie.

Wij zorgen één keer per jaar voor een checklist, waarmee wij inzichtelijk maken of er iets in jouw persoonlijke situatie is gewijzigd. Zo kun je bijvoorbeeld te maken krijgen met een waardestijging van jouw woning, waardoor je recht hebt op een rentekorting. Wij bekijken altijd de mogelijkheden qua voordeel die zich in jouw geval voordoen.

Deze huiseigenaren gingen u voor

Advieskeuze.nl
28-7-2018 door Jan:
In een zeer korte tijd heeft Thuis in geld ons geholpen met een zeer deskundig advies omtrent de hypotheekkeuze en het voltooien daarvan. Zelfs onze makelaar was zeer verrast dat alles omtrent het voltooien van de hypotheek zo spoedig en deskundig was verlopen. Het contact met Thuis in geld is ook altijd prima geweest en bij vragen/opmerkingen werd altijd snel en adequaat geantwoord. Voor ons is Thuis in geld zeer aan te bevelen!

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies