Dit doen we

Heb je jouw droomhuis gevonden en hiervoor een hypotheek nodig? Of heb je behoefte aan ander financieel advies? Thuis in Geld begrijpt dat het bij zulke impactvolle keuzes draait om vertrouwen en jouw specifieke, persoonlijke situatie. Wij nemen je bij de hand en verlagen de drempel naar een financieel adviseur. Wij verdiepen ons in jouw wensen en komen zo altijd samen tot de beste financiële oplossing.

Hypotheken

Van nieuwbouw en bestaande bouw tot woonark: ons hypotheekadvies draait om de juiste samenwerking. Wij nemen je mee langs alle stappen die komen kijken bij de financiering van jouw droomhuis. Van de hoogte van het leenbedrag, tot de verschillende rentes en manieren van terugbetaling: samen kijken we naar de beste oplossing. Hierbij houden we je ten alle tijden van alles op de hoogte.

Wij zijn persoonlijk gedreven om alles op alles te zetten om op een veilige en zekere wijze jouw financiering rond te krijgen. Wij nemen je bij de hand en zorgen ervoor dat wij jou ontzorgen op de weg van droom naar hypotheekadvies.

Verzekeringen

Wanneer het aankomt op verzekeren, gaat het altijd om iets waarvan je zelf de risico’s niet kunt of wilt dragen. Wij scheppen een overzicht binnen het grote aanbod en beschermen je tegen risico’s als oververzekering. Wij creëren zekerheid, zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over eventuele financiële gevolgen.

Hypotheekadvies Groningen

Kredieten

Soms kom je even iets te tekort op financieel gebied. Wat de situatie ook is, wij zijn er voor jou om je op de verschillende kredietmogelijkheden te wijzen. Altijd met het oog op aflossing binnen een afzienbare tijd.

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies