Doorstromer

Jouw persoonlijk advies

Een eigen plek

Als doorstromer kleven er altijd risico’s aan een situatie die verandert. Kun je de oude faciliteiten van jouw huidige hypotheek wel meenemen? Zo zijn er misschien duidelijke veranderingen in jouw leefpatroon gekomen: misschien heb je kinderen gekregen, sta je aan de vooravond van jouw pensioen, heb je te maken met arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid of misschien juist een hoger inkomen. Hoe dan ook, veranderingen brengen gevolgen met zich mee wat betreft jouw draagvlak en mogelijke maandlasten. Belangrijke aspecten die Thuis in Geld meeneemt in jouw financiële advies.

Helaas is het nog steeds zo dat bij veel andere adviseurs de focus slechts ligt bij het afsluiten van een hypotheek of verzekering. Volgens ons is het juist belangrijk om een langdurig, warm contact op te bouwen: ten alle tijden eerlijk financieel advies met oog voor de gevolgen op de lange termijn. Thuis in Geld laat je niet in de steek na het eerste advies, wij besteden uitgebreide aandacht aan jouw situatie, zodat er later geen problemen verschijnen. Wij betrekken hierbij niet alleen het nu, maar ook het verleden en vooral de – jouw – toekomst.

Deze huiseigenaren gingen u voor

Advieskeuze.nl
3-4-2019 door Mark:
Zelf heb ik behoorlijke basiskennis op het gebied van hypotheken. Aangezien mijn persoonlijke situatie behoorlijk complex was heb ik de hulp ingeroepen van een expert op het gebied van hypotheken. Met verschillende adviseurs gesproken maar bij de meeste bleek ik zelf nog meer kennis te bezitten op dit gebied dan de adviseurs zelf. De adviseur en zijn collega bleken mij wel zeer goed van dienst te kunnen zijn. Kenmerkend vond ik de gedegen kennis op het gebied van hypotheken en zijn advies is bepalend geweest in mijn verdere keuzes. Ook op servicegerichtheid geef ik Thuis in geld de hoogste score. Een aanrader op gebied van hypotheken!

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies