Doorstromer

Jouw persoonlijk advies

Een eigen plek

Als doorstromer kleven er altijd risico’s aan een situatie die verandert. Kun je de oude faciliteiten van jouw huidige hypotheek wel meenemen? Zo zijn er misschien duidelijke veranderingen in jouw leefpatroon gekomen: misschien heb je kinderen gekregen, sta je aan de vooravond van jouw pensioen, heb je te maken met arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid of misschien juist een hoger inkomen. Hoe dan ook, veranderingen brengen gevolgen met zich mee wat betreft jouw draagvlak en mogelijke maandlasten. Belangrijke aspecten die Thuis in Geld meeneemt in jouw financiële advies.

Helaas is het nog steeds zo dat bij veel andere adviseurs de focus slechts ligt bij het afsluiten van een hypotheek of verzekering. Volgens ons is het juist belangrijk om een langdurig, warm contact op te bouwen: ten alle tijden eerlijk financieel advies met oog voor de gevolgen op de lange termijn. Thuis in Geld laat je niet in de steek na het eerste advies, wij besteden uitgebreide aandacht aan jouw situatie, zodat er later geen problemen verschijnen. Wij betrekken hierbij niet alleen het nu, maar ook het verleden en vooral de – jouw – toekomst.

Deze huiseigenaren gingen u voor

Advieskeuze.nl
22-5-2019 door Willem en Margreeth:
Het hele proces is van begin tot eind soepel en prettig verlopen. In beginsel dachten we zonder een hypotheekadviseur de hypotheek ook wel rond te krijgen. Na het eerste kenningsmakingsgesprek werd ons snel duidelijk dat we in zee moesten gaan met Thuisingeld. We hebben hier geen moment spijt van en de hele aanvraag is erg snel gegaan. Ook bij vragen kon je snel bij ze terecht en kregen we een heldere uitleg. Kortom, een uitstekende keuze met als resultaat een weloverwogen hypotheek tegen een scherpe rente.

Persoonlijke begeleiding

Realistische oplossingen

Duidelijk & eerlijk advies