Thuisingeld Lamsoor 10 9738 AL Groningen

Telefoon 050 – 2011420
Email adres info@thuisingeld.nl
Internet adres www.thuisingeld.nl
AFM vergunningnummer 12018171
KvK dossiernummer 01131858
Kifid aansluitnummer 300.013150

Wij informeren u graag vooraf over een aantal belangrijke kenmerken van ons bedrijf.
Hebt u vragen naar aanleiding van deze informatie, aarzelt u niet contact met ons op te nemen.

Onze vergunning
Ons kantoor is vergunning verleend door de Autoriteit Financiële Markten onder nummer: 12018171.

Onze dienstverlening
Ons kantoor heeft de vergunning u te adviseren en te bemiddelen in:

  • Hypothecair krediet
  • Consumptief krediet
  • Vermogen
  • Spaar –en betaalrekeningen, elektronisch geld
  • Schadeverzekeringen particulier en zakelijk
  • Zorg –en Inkomensverzekeringen

Wij hebben ook de vergunning om te adviseren in deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen

Algemene Voorwaarden
Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op al onze dienstverlening en werkzaamheden. In onze Algemene Voorwaarden is een beperking van onze aansprakelijkheid opgenomen.

Adviesvrij
Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben u te adviseren voor de financiële producten van bepaalde banken, verzekeraars of andere financiële instellingen te kiezen.

Zeggenschap
Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in het kapitaal van ons bedrijf.

Selectie van aanbieders
Periodiek maken wij een selectie uit de financiële producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Op basis van deze selectie werken wij met een aantal voorkeursaanbieders samen. Wij bepalen zelf wie dat zijn. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering. Wij informeren u graag.

Intern beloningsbeleid
De beloning van onze medewerkers wordt niet beïnvloed door het aantal adviezen dat wordt gegeven of door het aantal financiële producten waarin wordt bemiddeld. Alle medewerkers binnen onze onderneming hebben een vast salaris die marktconform is. Onze medewerkers worden aangesproken en beoordeeld op integer, solide en klantgericht gedrag. De beloning van onze medewerkers wordt op basis van deze beoordeling vastgesteld.

Onze tarieven
De kosten van onze werkzaamheden worden rechtstreeks bij u in rekening gebracht. Afhankelijk van het financieel product kunnen de kosten betaald worden door de financiële instelling waarmee wij u in contact brengen. Deze provisie maakt onderdeel uit van de premie die door de financiële instelling bij u in rekening wordt gebracht.

Hoe wij de kosten voor onze werkzaamheden in rekening brengen, laten wij u vooraf weten. Wij verwijzen u daarbij ook graag naar onze dienstverleningsdocumenten. U vindt deze op onze website.

Klachten
Wij doen ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u niet tevreden, vragen wij u ons direct hierover te informeren. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen. Bent u van mening dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, kunt u zich binnen een termijn van drie maanden, wenden tot:
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Tel. 0900 – 3552248 www.kifid.nl