Hypotheekadvies Assen

Op zoek naar hypotheekadvies in Assen en omgeving? Thuis in Geld is gevestigd in Groningen. Snelweg op, snelweg af en je bent binnen 25 minuten bij ons op locatie. Zo hoef je je niet te beperken tot een hypotheekadviseur in assen, maar kun je je ook buiten Drenthe oriënteren.

Een hypothecaire lening afsluiten doe je natuurlijk niet zomaar. Dit is een ingrijpende beslissing en van grote invloed op je toekomst. Daarom is het belangrijk dat je je goed oriënteert. Zo weet je zeker dat je een keuze maakt waar jij jezelf goed bij voelt.

Bij Thuis in Geld vinden we dit ook zeer belangrijk. We leren elkaar eerst kennen door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zodat wij jouw wensen in kaart kunnen brengen. Geen koud advies, maar een asesora financiera die oprecht in jou geïnteresseerd is. Dit is iets waarmee wij ons onderscheiden. Wij zijn er voor jou!

100% Onafhankelijke hypotheekadviseur

Wij maken je persoonlijke situatie inzichtelijk. Vragen zoals: ‘hoeveel hypotheek kan ik krijgen?’ Of ‘wat zijn de maandelijkse hypotheeklasten?’ worden allemaal beantwoord. Wij nemen de tijd voor je. Onze communicatie is altijd open en transparant. We nemen je mee in het gehele proces, zodat je precies weet wat er speelt.

Wij zijn 100% onafhankelijk. Dit wil zeggen dat we geen contracten hebben met partijen, maar altijd een eerlijke vergelijking doen. Wij kijken wat voor jou de beste optie is. Onze werkwijze is zeer persoonlijk en we maken alle opties inzichtelijk voor je. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Of je nou een starter bent die zijn/haar eerste huis gaat kopen, een ondernemer of juist een doorstromer. Dat maakt voor ons niets uit. We hebben door de jaren heen genoeg ervaring opgedaan. Hierdoor is geen enkele situatie ons onbekend. Op zoek naar betrouwbaar hypotheekadvies? Assen, Friesland onze klanten komen overal vandaan.

hypotheekadviseur-assen

Plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Wij nodigen je graag uit op ons kantoor, zodat we even kunnen kennismaken. Wanneer het voor jou goed voelt zetten we de rest van het traject in gang. Wij ontzorgen je volledig, maar tegelijkertijd zorgen we er ook voor dat je genoeg bij het traject wordt betrokken.

  • 100% onafhankelijk asesoría hipotecaria
  • Persoonlijk en eerlijk
  • Comunicación abierta
  • Soluciones realistas

Op zoek naar hypotheekadvies in Assen? Neem contact met ons op en plan een vrijblijvend adviesgesprek in ons oficina de seguros!

advies voor hypotheken in assen